Varenummer 441236

Iles Formula - Gift Box

DKK 1.000,00

Iles Formula shampoo + balsam + efterbehandling serum med en fordeling kam. Det er den røde løbers rednings kit, egnet til alle hårtyper og aldre. Disse formler er den perfekte gave til at behage enhver kvinde, der er på udkig efter en overdådig spundet silke hår tekstur med volumen og krop. Let parfumeret med en delikat duft af hvide blomster.

Brugsanvisning.
Masser blidt sulfat-fri shampooen på grundigt vådt hår, tilføje nogle flere dråber vand for at vække boblerne der er oprettet af planteekstrakter.

På vådt hår, anvende balsam fra midten af ​​længderne til enderne. Kam igennem for jævn fordeling. Skyl efter mindre end et minut, og dit hår vil blive øjeblikkeligt repareret og revitaliseret.

Påfør en lille mængde af FINISHING SERUM fra midten af ​​længderne til enderne af dit hår før føntørring eller styling (ikke skylles ud). Den Serum kan bruges på vådt eller tørt hår. Kam igennem for jævn fordeling, den giver UV-beskyttelse, farve beskyttelse og beskyttelse mod opvarmede værktøjer og luftfugtighed.